3η Ενότητα Εργασίας

EE3:
Προσδιορισμός των ποιοτικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων, καθώς και της διάρκειας ζωής τους. Σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα

Στόχος:
Ο προσδιορισμός των ποιοτικών & οργανοληπτικών χαρακτηριστικών καθώς & της διάρκειας ζωής των βέλτιστων προϊόντων μεταποιημένης πατάτας και η σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα

Δράσεις:
3.1 Προσδιορισμός των ποιοτικών & οργανοληπτικών χαρακτηριστικών βέλτιστων προϊόντων μεταποιημένης πατάτας
3.2 Προσδιορισμός διάρκειας ζωής των βέλτιστων προϊόντων μεταποιημένης πατάτας

TOP
elGreek