2η Ενότητα Εργασίας

EE2:
Αξιοποίηση των παραπροϊόντων πατάτας και εφαρμογή της τεχνολογίας εδώδιμων μεμβρανών με ενσωματωμένες εγκλεισμένες αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ουσίες σε προϊόντα μεταποιημένης πατάτας

Στόχος:
Η ολιστική αξιοποίηση των παραπροϊόντων πατάτας με σκοπό την ανάκτηση πολυσακχαριτών και τη χρήση τους στην τεχνολογία εδώδιμων επικαλύψεων καθώς και η εφαρμογή της τεχνολογίας εδώδιμων επικαλύψεων σε προϊόντα μεταποιημένης πατάτας.

Δράσεις:
2.1 Ανάκτηση πολυσακχαριτών από παραπροϊόντα πατάτας
2.2 Εφαρμογή της τεχνολογίας εδώδιμων επικαλύψεων σε προϊόντα μεταποιημένης πατάτας με ενσωματωμένους εγκλεισμένους ή μη αντιμικροβιακούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες
2.3 Επίδραση της τεχνολογίας εδώδιμων επικαλύψεων στα ποιοτικά & οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και στη μικροβιακή σταθερότητα των προϊόντων τεμαχισμένης πατάτας.

TOP
elGreek